Connect with us

Vesti

KOŠARKAŠKI TURNIR BRANDYS-PRAGUE 2018

KOŠARKAŠKI TURNIR BRANDYS-PRAGUE 2018“

                                    / od 10.  do 15.03.  2018. godine /

Pozivamo Vas da zajedno organizujemo odlazak na 8. Medjunarodni košarkaški turnir Brandys, koji se organizuje pod pokroviteljstvom minibasket udruženja  i grada Praga. Turnir se organizuje za 2001,2003,2005,minibasket 2006 i 2007 godište i mlađe  u muškoj  i ženskoj konkurenciji.

Program putovanja:

 • 03. polazak,vreme i mesto po dogovoru. Noćno putovanje preko Madjarske i Slovačke.
 • 03. Dolazak u Prag u prepodnevnim satima, obilazak kulturno-istorijskih spomenika glavnog grada Republike Češke /Kraljev dvorac,  Katedrala sv.Vida, Zlatna ulica, Karlov most, Karlov univerzitet, Starometske namesti, i dr., odlazak u hotel u Brandys ili hotel sa 3 zvezdice u Pragu, smeštaj, večera, noćenje.
 • i 13.03. Učešće na turniru. U slobodno vreme kupanje u bazenu  u okviru sportskog centra ili obilazak kulturno-istorijskih spomenika i tvrdjave Brandys nad Labem.
 • 03. Posle finalnih utakmica i svečanog zatvaranja turnira , slobodno vreme za obilazak grada i šoping, polazak u večernjim satima.
 • 03. Dolazak u ranim jutarnjim satima na mesto polaska.
 • CENA ARANŽMANA: 145/135/125/e za igrače a za roditelje i članove uprave 150 e
 • U CENU JE URAČUNATO: Smeštaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u hotelu u okviru sportskog centra Brandys nad Labem /www.hotel-sport-centrym-brandys-nad-labem.az-ubytovani.info  ili u  hotelu sa tri zvezdice u Pragu, na bazi 3 polupansiona / večera, noćenje i doručak/,  troškovi učešća na turniru,  pehare i medalje za prve tri   Prijave se primaju do 15.12. uz uplatu prve rate od 50 e , druga rata do 20.01. od 30 e, treća rata do 15.02. od 30 e i poslednja do 5.03.2018. godine  u iznosu od 35(50) e .
 • Na  5 plativih osoba organizator turnira odobrava 1 gratis za trenera.
 • U CENU NIJE URAČUNATO:ulaznice za muzeje i galerije, krstarenje brodom sa ručkom oko 20 e, medjunarodno-zdravstveno osiguranje za sportska takmičenja,doplata za dvokrevetnu sobu je 20 e po osobi.
 • Sve utakmice igraju se po propozicijama Praške košarkaške federacije. Utakmice će se igrati  u sportskom centru Brandys nad Labem  sportcentrumbrandys.cz i salama škole koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.Moguće je da će se neke utakmice igrati i drugim salama u Pragu i okolini.Prednost za smeštaj u hotelu u sklopu Sportskog centra Brandys imaće ekipe koje se ranije prijave i izvrše kompletnu uplatu svi ostali imaće smeštaj u hotelu u Pragu.Prevoz od hotela u Pragu obezbedjen je busom koji vozi sve takmičare ujutru na prvu utakmicu a vraća posle završene poslednje utakmice.Svi ostali transferi su mogući isključivo sredstvima javnog saobraćaja / metro i lokalni bus / o trošku samih klubova i njihovih igrača.Organizator se obavezuje da svim klubovima dostavi red vožnje lokalnog busa od metroa do Brandysa nad Labem.Za sve zainteresovane klubove u Sportskom centru Brandys moguće je obezbediti ručak po ceni od 4 do 5 e koji se mora poručiti dan ranije u samom centru.
 • Sve bliže informacije mogu se dobiti na +381 63-305747

More in Vesti